listovi5433cirN
latN
 
 
 
 
Web www.dijaspora.nu

Påverka, 

Inspirera, 
Lära 
Engagera

Tänker du på hur samhället skulle kunna fungera bättre och vara rättvisare? Är du intresserad av samhällsfrågor och politik? Har du egna idéer för problemlösningar? Vill du påverka men inte vet hur man gör?

Serbiska Ungdomsorganisationen i Sverige startar hösten 2008 projekt PILE (Påverka, Inspirera, Lära och Engagera) med ett politiskt ”trainee program” som avslutas 2010 – lagom till valet!

Projektet riktar sig till alla som är intresserade av samhällsfrågor och politik, och vill lära sig mer om olika teknik, möjligheterna och sätt att påverka sin omgivning.

PILE projekt kommer att erbjuda seminarier, möten, kurser och workshops där teori och praktik blandas, allt för att förbereda deltagarna för samhällsengagemang och en möjlig framtid som aktiva politiker. Du kommer att lära dig bl.a. retorik, argumentationsteknik, sammanträdesteknik, hur man skriver debattartiklar och insändare, hur man skriver en framgångsrik blogg, osv. I projektet kommer även att ingå möten med politiker, lokala partier och andra samhällsengagerade organisationer.

Låter detta intressant? 
Hör av dig till: 
Serbiska Ungdomsorganisationen i Sverige 08-462 05 91
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Eller till projektkoordinatören Aleksandar-Pal Sakala 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
www.PILE10.se